İşte Yeni 12.9 inçlik yeni iPad Pro

Apple, tablet bilgisayar denildiğinde akla ilk gelen marka. Dünya genelinde 10 yıla yakın süredir iPad serisi tabletleri ile boy gösteren şirket, ciddi bir pazar payına da sahip. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan ‘iPad Pro’ serisi ise teknoloji markasının güçlü donanım özellikleri ile tasarım profesyonellerinden, sanatçılara geniş bir yelpazenin de kullanımına uygun yapısıyla dikkat çekmişti. 2017 yılının yaz aylarında duyurulan Apple iPad Pro Yeni 12.9 64 GB ise güncel özellikleri ile adeta sektör standardı olmaya aday bir üst segment tablet maiyetindeydi. İnceleme konuğumuz olan modelin tasarımına ve teknik özelliklerine yakından bakacağız. 

Apple iPad Pro Yeni 12.9 64 GB tasarımı ile son derece zarif ve aynı zamanda güven veriyor. Yüksek seviyedeki malzeme kalitesini her detayında hissettiren modelin kompakt boyutları da bir hayli çarpıcı. 

WiFi’lı modelde 677 ve LTE modelinde 692 gram ağırlığa sahip olan 12.9 inç ekranlı yeni Apple iPad Pro, sadece 6.9 mm kalınlıkla geliyor. Çoğu 5.5 inç ekranlı akıllı telefondan dahi daha ince olan cihaz, bu sayede elde tutuluşu ve kavranması tarafında yüksek verimlilik vaat ediyor. 30 cm uzunluk ve 22 cm genişlik ise diğer ölçüleri. 

Apple iPad Pro Yeni 12.9 64 GB Stylus kalemiyle de ön planda. Şık ve kullanışlı bir dokunmatik ekran kalemi söz konusu.

Üründe tasarım ise iPad Air ve son dönem iPad Pro’lardan pek fazla ayrılmyor. Ön yüzde ince ekran çerçevesi, arka kısımda kamera dikkat çeken detaylar. Ayrıca parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Peki ürünün teknik özelliklerinde dikkat çekenler neler? Yeni iPad Pro, kullanıcısının ihtiyaçlarına ne ölçüde karşılık geliyor? İşte yanıtlar…

Apple iPad Pro Yeni 12.9 64 GB teknik özellikleri anlamında üst segmente hitap eden bir tablet. 12.9 inç ekranıyla 2734 x 2048 piksel çözünürlük sunuyor. True-tone ekranı hiç olmadığı kadar berrak, parlak; doygunluğu ve siyah-beyaz dengesi harikulade. 

Apple A10X Fusion işlemcisi, 64 GB dahili depolama alanı, 4 GB RAM ve 10 saati bulan şarj dayanıklılığı teknolojisinin çekirdeğini oluşturan donanımsal özellikleri arasında. 

Apple iPad Pro Yeni 12.9 64 GB kameraları da son derece iddialı. 12 MP arka kamerası ile 4K video kaydı gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca ön kamerası Full HD video çekip, 7 MP fotoğraf sunabiliyor. Her iki kameranın da düşük ışıkta net fotoğraflar vaat ettiği görüldü. 

Ek olarak NFC, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2 gibi özelliklerle geliyor. 4 adet hoparlörü var, ses kalitesi oldukça iyi. Genel itibarıyla sınıfının en iyi tableti durumunda. 64 GB kapasitesi yeterli olacaksa ve WiFi/LTE seçenekleri arasından size uygun olanı seçip uzun yıllar kullanabilirsiniz. 

Eğer depolama alanı tarafında ‘acaba yeterli olmazsa’ diye düşünüyorsanız da 512 GB’a kadar alternatifler sunulmuş durumda.

0 Response to İşte Yeni 12.9 inçlik yeni iPad Pro

Yorum Gönder